ALCEM LA COPA!

El Vinseum Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, a Vilafranca del Penedès, presenta aquesta mostra temporal com una anticipació del que serà el nou museu ampliat, que obrirà les seves portes a partir del mes de maig del 2023.

L’exposició, comissariada per Dani Freixes, de l’estudi Varis Arquitectes, desvetlla les novetats del futur equipament i vol ser un tast del caràcter, el color i el sabor que tindrà el nou Vinseum.

A partir de plànols, imatges virtuals i algunes peces bàsiques, l’exposició Alcem la Copa!, que acull la Capella del museu, reuneix l’essència d’un nou Vinseum on es podran veure entre 2.000 i 3.000 elements de la història vitivinícola catalana.

Obra de la mostra “Temps i silencis. Caves i cellers”  de Pere Pascual i Roger Velázquez, que Vinseum va acollir al 2015.  Una preciosa exposició sobre els interiors de caves i cellers de la regió del Penedès, de la que se’ns va encarregar de produir les impressions fotogràfiques en gran format.

Novament hem tingut el plaer de col·laborar amb el museu en la producció i el muntatge d’aquesta nova mostra que es podrà visitar fins al 30 d’abril de 2023.

Alcem la copa per celebrar-ho. No us la perdeu!

 

Impressió professional EGM

• Vinils impresos, reboards impresos, vinils translúcids per caixes de llum, murals de linòleum amb la cronologia, així com la impressió de 2000 pòsters.

Últimes notícies

Menú