TOT EL QUE NO ES MENJA

35 ANYS APROFITANT ALIMENTS DE MANERA SOLIDÀRIA

El Banc dels Aliments de Barcelona (BdA) celebra el seu 35 aniversari amb una exposició explicativa de la seva principal activitat. La mostra que acull el Palau Robert vol denunciar el malbaratament sistemàtic d’aliments, la tasca d’aprofitament que duu a terme l’entitat i la imperiosa necessitat de canviar els nostres models de producció i distribució alimentàries.

El malbaratament alimentari a gran escala, al llarg de tota la cadena, arriba a xifres enormes: Segons xifres de la FAO, en el món tirem 2.460 tones d’aliments cada minut, un terç del produït per al consum humà.

La Fundació independent i sense ànim de lucre Banc dels Aliments de Barcelona (BdA) té com a objectius principals evitar el balafiament recuperant excedents d’aliments aptes pel consum humà i lluitar contra la pobresa alimentària, en lliurar-los a persones en situació de precarietat del nostre entorn.

L’exposició, organitzada per la Direcció General de Difusió, amb la col·laboració d’Aigües de Barcelona, vol fer-nos reflexionar sobre el sistema consumista en el qual vivim.

FotografIes: Olga Planas

Del 4 de juliol al 28 d’agost.

 

EGM ha tingut el plaer de col·laborar en la producció i el muntatge de la gràfica expositiva de la mà de Intervento.

Últimes notícies

Menú