EGM

EGM és una companyia de serveis integrals per a la comunicació visual. Ens dediquem a la creació, edició i reproducció de continguts digitals, la impressió digital i el Fine Art.

Creada a Barcelona l’any 1971 per Enric Galve i Joaquim Canal, EGM té el seu origen en un laboratori de revelat fotogràfic professional, basat en els tres principis fundacionals que han marcat la manera d’entendre el tractament de la imatge: Innovació, Qualitat i Servei.

Innovació

Incorporació continuada d’alta tecnologia i renovació permanent dels nostres sistemes de producció. Actualització constant de coneixements per donar resposta a les darreres tendències en comunicació visual

Qualitat

Compromís amb els nostres clients avalat pels certificats oficials sobre els nivells de qualitat i gestió mediambiental atorgats per les certficacions ISO 9001 i ISO 14001

Servei

Un equip humà de més de 90 professionals altament especialitzats i unes instal·lacions de 4.000 m², ens permet oferir un servei compromès amb la satisfacció dels nostres clients.

EGM Global Services

Hem recreat en un centre comercial virtual un recorregut per les diferents possibilitats de comunicació visual que t’oferim a EGM. Des de la impressió de diferents tipus de vinils, passant per la impressió sobre materials rígids i la impressió sobre llenços i tèxtils, fins a la instal·lació de displays, caixes de llum i lletres corpòries. Aquest vídeo ha estat realitzat per EGMSTUDIO, la nostra pròpia productora audiovisual.

Menú