MÚSICA DE CÁMARA de Manuel Outumuro

El Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) acull una nova mostra fotogràfica de Manuel Outumuro sobre retrats de personalitats del món de la música. El reconegut fotògraf, autor del cartell d’aquest any del Festival Internacional Blues de Cerdanyola, ha creat una crònica visual única protagonitzada per compositors i intèrprets d’estils musicals molt diferents.

EGM ha tingut el plaer de realitzar la impressió de les obres de Outumuro per a aquesta exhibició, així com les de la seva recent exposició al Gran Teatre del Liceu.

 

“Música de Cámara” neix com una mostra de 40 retrats que exploren el vincle que Outumuro ha establert amb el món de la música, tot presentant-se en una crònica visual única protagonitzada per compositors i intèrprets del panorama musical de les últimes dècades.

 

Fotografies: Museu d’Art de Cerdanyola (MAC)

 

Amb les seves postures i actituds, els protagonistes han desfilat davant l’objectiu del fotògraf per tal de ser immortalitzats a una representació suspesa al temps. Entre els retratats, hi trobem conegudíssims noms que van des de Betty Misiego a Sílvia Pérez Cruz, passant per Rossy de Palma, Lolita, Alaska, Jeanette, Lang Lang, Bebe o Ricky Martin, entre d’altres.

 

Totes elles configuren aquesta història visual, capturada per l’objectiu d’Outumuro, que en paraules de Teresa Sesé, és “un fabuloso compositor de imágenes, meticuloso y perfeccionista, que dibuja mediante su objetivo con el mismo afán creador con el que un pintor aborda un lienzo en blanco.”

La mostra es podrà visitar fins al 30 de gener de 2022.

 

EGM ha tingut el plaer de realitzar la producció de les obres:

•  Impressió sobre paper Hahnemuhle Fine Art Photo Rag® Baryta. 315 g/m²

Últimes notícies

Menú