CINTHIA MARCELLE

UNA CONJUNCIÓ DE FACTORS

El Museu d’Art Contemporani de Barcelona presenta la primera exposició monogràfica dedicada a Europa a l’artista brasilera Cinthia Marcelle (Belo Horizonte, 1974). La mostra reuneix els treballs de les últimes dues dècades de l’artista, reconeguda internacionalment per la seva obra fílmica, de gran impacte visual, i per les seves poderoses i emotives instal·lacions a gran escala.

L’exposició retrospectiva Cinthia Marcelle. Una conjunció de factors inclou obres realitzades des de 1998 fins a l’actualitat, i combina fotografies i pel·lícules amb subtils intervencions espacials i dues instal·lacions a escala monumental, en les quals l’artista posa en relleu la seva preocupació constant per la dinàmica de la col·lectivitat i la poètica de l’acumulació, la multiplicació i la repetició.

La síntesis La síntesi de poesia i crítica social caracteritza l’obra de Marcelle. L’artista ha creat un llenguatge propi a partir d’objectes i materials quotidians.

La mostra és una producció del MACBA, comissariada per Isobel Whitelegg, i ha comptat amb el suport de la Henry Moore Foundation.

Fotografies: Olga Planas


Fotografia: Miquel Coll

Del 15 de juliol al 8 de gener de 2023.

 

EGM ha a tingut el plaer de col·laborar en:
• La producció de l’obra fotogràfica, impressions Giclée papers Fine Art.
• La producció de les caixes de llum.
• La producció i el muntatge de la gràfica expositiva.

Últimes notícies

Menú