LA IMATGE I EL COLOR

DIGITALIZACIÓ

Conserva i protegeix els teus originals

GESTIÓ DEL COLOR

La fidelitat en la reproducció del color

RETOC DE LA IMATGE

Postproducció digital d'imatges

La perfecció de la captura, la definició de les textures i la fidelitat en la reproducció del color.

Digitalizació

Els sistemes d’escanejat de gran format d’última generació, ens permeten reproduir una àmplia gamma d’objectes i textures (fusta, porcellana, aquarel·la, olis, paper, tapissos, etc.) donant resposta a les necessitats de servei de diferents sectors: decoració, fons d’art, arxius, biblioteques, museus, universitats, etc.

El nostre servei d’escanejat d’originals permet la digitalització de qualsevol imatge per a assegurar la seva conservació ja sigui en paper, plaques de cristall, negatius, diapositives, rodets i rotllos de pel·lícula.

Gestió del Color

La nostra exigència amb el tractament del color ens porta a crear els nostres propis perfils per a cada material i equip d’impressió. Tots els nostres sistemes són calibrats i revisats de manera periodica per a assegurar la fidelitat en el color de cada impressió.

La nostra Carta de color IT8 està dissenyada per a calibrar càmeres digitals en diferents formats com JPEG, TIFF o RAW. Donada la seva fidelitat en els processos de captura de la llum i el color, és utilitzada com a referència per diverses Institucions i professionals de la fotografia.

Retoc de la imatge

Mitjançant tècniques de postproducció fotogràfica, donem a les imatges un acabat final que les fan úniques i impactants.

Comptem amb especialistes en cada àrea del retoc, des del fotomuntatge tradicional fins al retoc de moda o cosmètica, passant per l’automoció, l’arquitectura, productes gran consum, etc.

Menú