IMPRIMEIX EL QUE VULGUIS, ON VULGUIS

FINE ART

Impressió en papers artístics d'alta qualitat

RÍGIDS

Impressió directa amb tintes UV sobre qualsevol superfície

LLENÇOS I TÈXTILS

Materials ideals per a revestiments i decoració

VINILS

Comunica, decora I transforma espais

CAIXES DE LLUM

Comunicació visual impactant

ECOSOSTENIBLES

Materials eco sostenibles

Imprimim amb una elevada precisió en la definició gràcies a la renovació constant dels nostres equips d’impressió i processos de producció.

Sobre qualsevol superfície: rígida o flexible, en materials translúcids o transparents, sobre fustes, pell, llenços, ferro, coure, alumini, ceràmica, vinils, tèxtils, ….

Fine Art

Disposem d’una àmplia selecció de papers Fine Art per a la impressió artística d’alta qualitat dels principals fabricants: Hahnemülhe, Canson, etc. que certifiquen amb els seus segells distintius l’alta qualitat de les nostres reproduccions.

Des dels nostres inicis col·laborem amb els més prestigiosos fotògrafs i artistes gràfics en la impressió de les seves obres artístiques en papers Fine Art.

Materials rígids

La impressió directa sobre superfícies rígides permet obtenir un equilibri entre resistència, qualitat i impacte visual al incorporar les pròpies textures dels materials com un element més de l’acabat final.

Disposem d’una àmplia gamma de materials per a imprimir: alumini, Chromaluxe, dibond, fórex, fusta, metacrilat, polièster, plafó lleuger, etc.

Llenços i tèxtils

L’ús de la impressió digital sobre materials tèxtils facilita una solució versàtil, fiable i ecològica. La seva fàcil manipulació i transport fan d’aquests materials una solució ideal per al revestiment d’espais.

En EGM oferim una àmplia varietat de materials tèxtils impresos amb tintes eco solvents i en base aigua, reafirmant el nostre compromís mediambiental.

Vinils

Transforma espais i comunica per mitjà de l’extensa gamma de vinils que EGM posa a la teva disposició.

Sobre vidre en aparadors, sobre parets, d’interior o exteriors, laminats en sòl, antilliscants, removibles, translúcids i de tall per a la confecció de textos i imatges encunyades.

Caixes de Llum

Les caixes de llum retro il·luminades són la millor solució per a una comunicació visual efectiva i actual. La il·luminació de la caixa per mitjà de leds d’alta qualitat, facilita una perfecta difusió de la llum realçant la vitalitat de la imatge i del color.

Disposem de diferents acabats i mesures. Poden incorporar un sistema de regulació de llum (Dimmer). La renovació de les imatges és molt senzilla i no requereix de personal expert per al seu muntatge.

Sota petició, podem realitzar caixes de llum personalitzades.

Materials Eco sostenibles

Compromesos amb la protecció del medi ambient, imprimim amb tintes Latex i eco sostenibles sobre materials lliures de PVC: làmines adhesives, laminats, PET magnètic, fustes, papers ecològics, etc.

La certificació ISO 14001 valida el nostre compromís medi ambiental manifestat en la nostra política corporativa i amb els objectius de desenvolupament sostenible ODS – ONU Agenda 2030.

Menú