LA FOTOGRAFIA INTERNACIONAL ENVAEIX FOTONOSTRUM

FotoNostrum presenta la mostra més gran de fotografia contemporània internacional de Barcelona.

La galería acaba d’inaugurar la 3a Biennal de Fotografia de Barcelona i la 7a Biennal de Fotografia Artística i Documental amb un total de 1.405 obres fotogràfiques presentades als 17ns i 18ns Premis Julia Margaret Cameron per a fotògrafes i els 17ns i 18ns Premis Pollux, convocats per la mateixa galeria.

“Aquests premis han descobert talents professionals i amateurs a escala internacional durant els últims tretze anys, i estem molt orgullosos de poder mostrar totes aquestes inspiradores obres d’art aquí, a FotoNostrum de Barcelona”, explica Julio Hirsch-Hardy, fundador dels premis i director de la galeria.

Els Worldwide Photography Gal·la Awards (el Julia Margaret Cameron i el Pollux) reconeixen el talent dels artistes a través d’un concurs amb un jurat format per noms reconeguts del món de la fotografia. En aquestes dues edicions hi ha un total de 14 guanyadors per a les diferents categories.

A l’exposició es pot gaudir de l’obra de 358 fotògrafs de 47 països, amb tota mena de temàtiques, des de la social i el fotoperiodisme, fins al conceptual, els retrats o les natures mortes.

Fotografies: Olga Planas

En exhibició del 15 al 30 d’octubre i del 9 al 27 de novembre.

FotoNostrum Gallery. Carrer Diputació 48, Barcelona.

 

EGM ha tingut el plaer de realitzar la producció de totes les obres, impressió Fine Art sobre material rígid. També s’ha fet la producció i el muntatge de la gràfica expositiva.

Últimes notícies

Menú