RICHARD AVEDON BEHIND THE SCENES

La galeria FotoNostrum presenta la primera mostra a Espanya dedicada a Richard Avedon, el gran fotògraf de moda del segle XX.

L’exposició, premiere mundial, es compon de fotografies de Gideon Lewin, manager de Avedon, sobre el making of d’algunes de les seves imatges més icòniques, així com de fotografies originals de Richard Avedon procedents de la col·lecció privada de la dissenyadora Joanna Mastroianni, comissària de la mostra.

‘Avedon Behind The Scenes’ està basada en l’aclamat llibre del mateix nom de Gideon Lewin, i és un viatge visual per setze anys de col·laboració i convivència entre Avedon i Lewin.

En la mostra dedicada al mestre estatunidenc Richard Avedon (1923–2004), conegut pels seus retrats en blanc i negre, podem contemplar 13 imatges originals, gràcies a la col·laboració del Museu de Fotografia de Berlín.

Amb la suma d’aquesta nova exhibició, en aquest 2022 la galeria dirigida per Julio Hirsch-Hardy ha presentat tres grans exposicions de tres icònics fotògrafs l’obra dels quals s’ha exposat per primera vegada a Barcelona: La Volta al Món en 80 Imatges de Steve McCurry, la col·lecció Private Property de Helmut Newton i Avedon Behind the Scenes, un estudi visual de l’estil de treball de Richard Avedon, en les quals EGM ha tingut l’honor de col·laborar.

Fotografies: Olga Planas

En exhibició del 21 de juliol al 2 d’octubre de 2022.

 

EGM ha realitzat la producció i el muntatge de la gràfica expositiva.

Últimes notícies

Menú