TRANSGRESSIONS.

CERÀMICA CONTEMPORÀNIA DEL MUSEU DEL DISSENY

El Museu del Disseny de Barcelona presenta un ambiciós projecte expositiu de producció pròpia sobre l’evolució dels usos de la ceràmica en les pràctiques artístiques contemporànies.

L’exposició ‘Transgressions. Ceràmica contemporània del Museu del Disseny‘ comissariada per Isabel Fernández del Moral, conservadora de la col·lecció de ceràmica del museu, presenta una selecció de 91 peces d’artistes contemporanis com Madola, María Oriza, Xavier Toubes, Ángel Garraza, Sophie Aguilera, Maria Bofill, Yukiko Kitahara o Roger Coll, entre altres, amb la finalitat de visibilitzar la ceràmica contemporània del país en totes les seves expressions.

En aquesta mostra el Museu del Disseny exhibeix per primera vegada les noves adquisicions de la seva col·lecció de ceràmica contemporània que, complementades al fons existent amb més de mil obres de ceràmica contemporània de dos-cents trenta artistes, entre els quals destaquen figures com Picasso, Llorens Artigas o Miró, ofereix una àmplia perspectiva d’aquesta disciplina creativa.

Fotografies: Olga Planas

En exhibició del 9 de juny al 28 d’agost de 2022

 

EGM ha tingut el plaer de col·laborar en la producció i el muntatge de la gràfica expositiva.

Últimes notícies

Menú