BARCELONA FOTO BIENNALE

BIENAL DE FOTOGRAFIA DOCUMENTAL & FINE ART

La galeria FotoNostrum – Mediterranean House of Photography acaba d’inaugurar la sisena edició del seu Biennal de Fotografia Artística i Documental. Una gran exhibició amb les obres més emblemàtiques i guanyadores de les edicions del 2019 i 2020 dels premis Julia Margaret Cameron i Pollux Awards, convocats per la mateixa galeria.

Després de cinc reeixides edicions, a Madrid 2010, Buenos Aires 2012, Màlaga 2014, Berlín 2016 i Barcelona al 2018, la nostra ciutat té el plaer de tornar a acollir una nova edició d’aquesta Biennal de rellevància internacional.

 

La mostra acull una selecció d’obres contemporànies que han estat creades i determinades per les diverses experiències del covid-19 i les preocupacions socials del moment: des de temes de gènere, la crisi climàtica o les lluites socials. Presentades en diversos estils, des de reportatges fins a punts de vista més artístics i experimentals, es pot veure un total de 967 obres de 335 artistes de 42 països diferents.

 

 

 

En les dues últimes edicions, els convidats especials van ser els fotògrafs Steve McCurry i Julia Fullerton-Baten respectivament. En aquesta edició, l’artista convidada especial ha estat la fotògrafa Barbara Davidson, guanyadora de tres premis Pulitzer i un Emmy.

A la imatge, la selecció d’obres exposades del fotògraf Joseph-Philippe Bevillard i de la convidada especial de l’esdeveniment, la fotògrafa Barbara Davidson.

 

Aquesta edició consta d’una selecció d’Esments d’Honor, Finalistes i Guanyadors de diverses categories dins dels 16 i 15 Premis Julia Margaret Cameron i Premis Pollux.

Els guanyadors generals han estat: David Nam Lip, Donen Nelken, Cheraine Colette, Frank Rodick, Cheraine Colette, Joseph-Philippe Bevillard, Margarita Mavromichalis i Michelle Valberg.

 

Un dels grans cartells publicitaris de la mostra, que reprodueix la portada del Magazine de la galeria, decora les escales d’accés a la segona planta de la galeria. EGM ha realitzat les impressions sobre vinil.

 

L’exposició romandrà oberta durant el mes de desembre i tancarà les portes el 8 de gener.

FotoNostrum Gallery. Carrer Diputació 48, Barcelona.

EGM ha tingut el plaer de produir la majoria de les obres de la mostra:

•  Fotografies: Impressió Fine Art sobre material rígid.
•  Decoració: vinil imprès en gran format.

Últimes notícies

Menú