BANKSY. THE ART OF PROTEST

El Museu del Disseny de Barcelona acull aquesta exposició que ens acosta al controvertit univers artístic de Banksy, un dels creadors més brillants i influents del nostre temps.

BANKSY. The Art of Protest és una gran mostra internacional organitzada per Sold Out que, després d’haver rebut més d’un milió de visites en la seva gira mundial, aterra a Barcelona per a proposar una immersió multisensorial en el misteriós món d’aquest artista britànic, la identitat del qual encara es desconeix, considerat com un dels principals exponents del street art contemporani.

 

A l’exposició es poden veure més de setanta obres originals de Banksy cedides en exclusiva per col·leccions privades internacionals, algunes d’elles inèdites.

 

El conjunt d’obres exposades aborda qüestions universals de gran interès social que inciten a la reflexió com la globalització, el consumisme, les guerres, el poder de la política i la religió, la lluita de classes, la crisi migratòria o la crisi climàtica.

 

Cartel·les informatives impreses amb tintes CMYK i Blanca sobre PVC negre de 5mm.

 

 

En exhibició des del 12 de novembre al 13 de març de 2022.

 

EGM ha tingut el plaer de participar de la mà de Sold Out en la producció i el muntatge de la gràfica expositiva de la mostra:

•  Imatges i gràfiques impresses sobre PVC en diverses mides.

Últimes notícies

Menú