APUNTS PER A UN INCENDI DELS ULLS.

PANORAMA 21

Aquesta és la primera exposició col·lectiva d’una nova sèrie de projectes transdisciplinaris del MACBA que, sota el títol general de Panorama, explora les estètiques i les pràctiques artístiques a Barcelona i voltants.

Aquest projecte respon a la voluntat del museu d’aprofundir en la col·laboració i el diàleg amb artistes i agents culturals del nostre context.

Obra d’Antoni Hervàs. Fotografia de Miquel Coll.

 

Apunts per a un incendi dels ulls reuneix un grup d’obres encarregades a propòsit i de produccions recents que s’exhibeixen a Barcelona per primera vegada. Inclou un gran ventall de disciplines artístiques, com la pintura, l’escultura, el treball sobre paper, la videoinstal·lació, la performance, la fotografia i el tèxtil.

 

 

Els artistes convidats són, Ana Domínguez, El Palomar, Laia Estruch, Arash Fayez, Antoni Hervàs, Rasmus Nilausen, nyamnyam amb Pedro Pineda, Claudia Pagès, Aleix Plademunt, Marria Pratts, Stella Rahola Matutes, Eulàlia Rovira, Ruta d’autor, Adrian Schindler, Rosa Tharrats, Gabriel Ventura, i Marc Vives.

 

Les obres de l’exposició entreteixeixen unes certes inquietuds i motius sorgits de les visites d’estudi i de les converses dels curadors amb la comunitat artística. Entre ells, la imatge que la ciutat té de si mateixa, els conceptes de reparació i pertinença, la dissidència de gènere i la nostra relació amb la vida no humana.

 

En exhibició del 22 d’octubre de 2021 al 27 de febrer de 2022.

 

EGM ha tingut el plaer de col·laborar en la producció i muntatge d’alguns elements expositius:

• Filmació diapositives • Obra en vinil imprès i gràfica en vinil de tall de gran format • Impressió de cartel·les sobre Forex

Últimes notícies

Menú